IGNITE BUDAPEST

Helyszín: 
Eötvös Loránd Tudományegyetem - InfoParkban található főépület
Kezdődátum: 
csütörtök, április 14, 2016 - 08:30
Végdátum: 
csütörtök, április 14, 2016 - 17:00
Program: 

Azért, hogy bekerüljön a 2016-os IGNITE vetélkedésbe(link is external) vegyen ön is részt a rendezvényen, ami egyedülálló lehetőséget kínál a Hexagon Geospatial szakembereivel és partnereivel való közös gondolkozásra és ötletek megfogalmazására, továbbá segítséget ad a Hexagon Smart M.App(link is external) technológia megismerésére.
Figyelem, minden IGNITE résztvevő meglepetést kap a budapesti eseményen!

 View AGENDA(link is external)


A regisztráció menete

Amennyiben még nem regisztrált, kattintson ide(link is external), töltse ki az adatlapot és küldje el részvételi szándékát. A rendelkezésre álló helyek korlátozottak, azok a regisztráció sorrendjében kerülnek kiosztásra.
Hamarosan további részletekről tájékoztatjuk Önt.

Az IGNITE(link is external) pályázat 250000 dolláros ősznyereményt és a Hexagon Smart M.App(link is external)® innovatív technológiájához való hozzáférést nyújtja, hogy friss és okos választ adhasson világ aktuális problémáira
Amennyiben ez felkeltette érdeklődését, 
Ön is nyerhet – első díj: 100000 USD! 

 

Ossza meg másokkal is

Ha ismer másokat, akik szívesen részt vennének ebben a versenyben, kérjük, ossza meg velük is a fenti információt.Szívesen vesszük visszajelzését, kérdéseit, vagy tapasztalatait. Ossza meg azokat bártan az esemény Kommentár(link is external) szekciójában. 

További információkkal kapcsolatban keressen minket azemea.marketing@hexagongeospatial.com(link sends e-mail) e-mail címen.


Üdvözlettel,
EMEA Marketing Csapat

Típus: 
Hazai
magyar