Bemutatkozás

A Magyar Térinformatikai Társaságot, a HUNAGI-t 1994-ben alapították. A szervezet 2002 óta közhasznú társaságként működik.

Köszöntjük társaságunk új honlapján. Nem csak megjelenésében, de szellemiségben is megújult a portál, amely reméljük mindannyiunk segítéségére lesz. HUNAGI az évek során a térinformatika terén elismert márkanévvé vált. Szeretnénk ezt a helyzetet tagjaink érdekében megőrizni, sőt tovább fejleszteni. Ennek fontos eleme az új portál, és - ha igény mutatkozik rá - természetesen folyamatosan nyitunk az újabb webes technológiák irányába is.

Az új portállal nem csak azzal szeretnénk a tagoknak kedvezni, hogy az információkhoz strukturáltabban jutnak hozzá, hanem azzal is, hogy a portál szerkesztőivé válhatnak. Ennek lényege az, hogy tagok híreket, cikkeket, technológiai újdonságokat jelentethetnek meg saját szerkesztésben, a saját céges adataikat frissíthetik szabadon, elkerülve azt, hogy a HUNAGI oldalán már időszerűségét vesztett információ legyen. A HUNAGI új portálja bárki által könnyen elsajátítható webes szerkesztő felülettel rendelkezik, így az események vagy a cikkek közlése nem igényel  különösebb webkezelői ismereteket. Ezeken felül tagjaink a programnaptárban meghirdethetik a rendezvényeiket, illetve konferenciáikat.